Ti Galunggung

  • Ulah pacogrégan, ulah paheuras-heuras, sakuduna rukun gawé sauyunan boh dina laku lampah boh dina udagan hirup;

  • Ulah marebutkeun perkara jeung jelema anu geus bener, jujur, jeung hadé haté.

  • Ulah maéhan nu teu boga dosa, ngarebut hak nu teu boga dosa, nganyenyeri nu teu tuah teu dosa, ulah silih curiga.

  • Ulah marebutkeun kalungguhan atawa kakawasaan,Jste

SILAKAN BERI KOMENTAR

Temui Kami di Facebook

Statistik

  • 1365Dibaca Hari Ini:
  • 1839Dibaca Kemarin:
  • 15302Dibaca Per Bulan:
  • 348091Total Pengunjung:
  • 1254Pengunjung Hari ini:
  • 14528Kunjungan Per Bulan:
  • 6Pengunjung Online: